INTERNET USLUGA

Odlično! Našli ste nas! Sad se opustite i kroz kratko vrijeme upoznajte se sa načinom rada te prednostima naše Internet usluge.

Uz već višegodišnji rad tvrtke, direktor se odlučio na proširenje djelatnosti tvrtke te su 2013. započeli planovi, testiranja i realizacija mrežne infrastrukture. Kroz 2014. godinu započeli smo prodaju Internet usluge te od onda kroz vrijeme gradimo iskustva, radimo na poboljšanjima opreme i zadovoljstvu naših korisnika.

 


Cjenici i uvjeti korištenja

Valsil d.o.o. – Cjenik

Valsil d.o.o. – Opći uvjeti korištenja Interneta

Valsil d.o.o. – Zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa

Valsil d.o.o. – Reklamacije (reklamacije@valsil.hr)

Valsil d.o.o. – Prigovori potrošača (prigovoripotrosaca@valsil.hr)


Kako funkcionira Valsilov Internet?

Naša mreža sastoji se od profesionalne opreme proizvođača Mikrotik, s kojima se povezujemo na već postojeću bežičnu infrastrukturu koju smo sagradili tijekom godina. To znači da naš Internet ne dobivate putem telefonske žice, nego putem zraka. Mikrotikove vanjske antene rade na 5GHz frekventnom opsegu te optičkom vidljivosti mogu se povezati na pristupne točke udaljenosti i do više od 20km, a potpuno su otporne na sve vremenske uvjete. Same antene troše jako malo struje te nemaju veliko mikrovalno zračenje, npr. mobitel koji držite uz tijelo više će Vas zračiti nego naša antena.

Kakvu uslugu nudi Valsilov Internet?

Svi naši Internet paketi nude Vam NEOGRANIČENO skidanje i slanje podataka, bez ikakvih briga da ćete proći ikakvu granicu u gigabajtima. Naše cijene paketa se kreću od čak SAMO 75 KN (cijena s PDV-om) mjesečno!  Što nas čini jednim od najpovoljnijih u Hrvatskoj! Navedena cijena se odnosi na brzinu od 6Mbit-a skidanja podataka i 1Mbit-a slanja podataka što je dovoljna za osobne potrebe jedne obitelji. Za veće cjenovne pakete SAMO 60 KN + PDV  BRZINA 6/1  POTREBNA ZA IPTV s većim brzinama možete nas kontaktirati gdje ćemo ustanoviti dali signalom ili položajem imate mogućnosti za kvalitetno isporučenje brzine.

Koja područja obuhvaća Valsilov Internet?

Naša infrastruktura geografski zahvaća dobar dio Sisačko-moslavačke županije a u nekim mjestima i dalje od nje. Naša tri glavna izvora Interneta su naša sjedišta u Kutini, Novskoj i Popovači. Pokrivamo dosta gradova te manjih mjesta koja imaju problema sa dobivanjem bilokakve Internet usluge. Naš cilj uz jačanje infrastrukture u svim mjestima je i pokriće što veći dio tih udaljenih mjesta. Radimo na vizualnoj geografskoj karti dostupnosti naše Internet usluge koju ćemo uskoro imati ovdje na našim stranicama, a do tada nas možete nazvati i provjeriti dali je Vaše mjesto u dosegu našeg Interneta.

Koji je postupak spajanja na Valsilov Internet?

Ukoliko ste se odlučili prijeći kod nas, odma Vam dajemo do znanja da kod nas NEMA ugovorne obaveze. Vjerujemo da je ključ dobre suradnje pravednost i povjerenje.

Prvi korak prije kupnje bilokakve opreme OBAVEZNO nas nazvati zbog provjere signala na Vašoj lokaciji. Mi ćemo geografski ustanoviti dali imamo u blizini točku za spajanje i u kojem smjeru se nalazi od Vas. Ukoliko nismo sigurni za dostupnost, dogovoriti ćemo s Vama vrijeme kada naš tehničar s opremom može doći i izmjeriti signal. Kada dobite zeleno svijetlo od nas možete se uputiti u nabavku materijala i opreme.

Opremu možete nabaviti u sljedeće navedenim trgovinama koje već znaju za nas gdje im samo trebate napomenuti da želite opremu za naš Internet:
Faxtel d.o.o. (KUTINA, Školska 7),
Vacom računala (NOVSKA, Trg Dr. Franje Tuđmana 10),
ili možete nabaviti u ovlaštenim trgovinama u Zagrebu ili putem Interneta.

Oprema koja Vam je obavezna:
1. MIKROTIK ANTENA SXT 5Ghz (Lite, 5nDr2, ili neki jači model…),
2. BEŽIČNI (Wifi) RUTER (Tp-link, Tenda, Siemens,…),
3. INTERNET (Ethernet) KABAL dužine od antene do rutera.

Nakon nabave, antenu obavezno postavljate negdje vani na krovu ili visoko na zidu kuće/zgrade gdje će imati optičku vidljivost sa nekom od naših pristupnih točaka. Nakon što ste je postavili i okrenuli otprilike u smjeru koji smo Vam rekli, u antenu spajate kabal koji ste kupili i kojeg provodite u kuću/zgradu do mjesta gdje će Vam se nalaziti ruter (s obzirom da se sama antena napaja kroz taj kabal sva struja Vam može biti kod rutera). Zatim nas kontaktirate da dogovorimo vrijeme dolaska i uključenja Vaše usluge.

Ukoliko Vam još nešto nije jasno kod spajanja možete pogledati ovaj kratki edukacijski video isječak postavljanja Mikrotik antene:


Informacije o Internet usluzi možete dobiti na sljedećim kontaktima:
097/6530202 (Valentin Jakovljević ) i broj 098631432

Za obavjesti o računima koristite broj 0976530241 (knjigovodstvo)

ili koristite Valsil kontakt formu.